35-річний житель Липовецького району, керуючи вантажним автомобілем «ЗИЛ», який він взяв без відома власника, скоїв наїзд на 55-річну жінку. За свої дії чоловік понесе відповідальність за двома статтями Кримінального кодексу.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції 16 серпня близько 16.00 години. Під колеса вантажівки потрапила 55-річна місцева жителька, яка рухалась по тротуару. Слідчо-оперативною групою правопорушник був затриманий під час втечі з місця пригоди.

За словами в.о. начальника Іллінецького відділення поліції Володимира Ковальчука, 35-річний правопорушник допомагав по господарству місцевому підприємцю. Скориставшись відсутністю господаря, правопорушник, не маючи досвіду керування вантажним автомобілем, вирішив самостійно вивезти побутові відходи. Рухаючись по місту, чоловік скоїв наїзд на пішохода. Відразу після автопригоди водій намагався покинути місце події, але був затриманий працівниками поліції.

Порушник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасово тримання. Слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортними засобами) та ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі строком до 5 років.



Переглядів: 1905
Поширень: 0