22 серпня працівники Могилів-Подільського відділу поліції спільно з прокуратурою припинили незаконну діяльність грального закладу, який працював під прикриттям установи з продажу державної лотереї.

За словами начальника Могилів-Подільського відділу поліції Валерія Жучковського, правоохоронцями була отримана інформація, що в одному з приміщень міста Могилів-Подільського надаються послуги у сфері грального бізнесу. Оперативники встановили, що гральний заклад розміщався в підвальному приміщенні однієї з комерційних будівель. З’ясувалося, під виглядом державної лотереї насправді правопорушники організували заборонений законодавством гральний бізнес. Азартні послуги міг отримати кожен охочий.

В Могилів-Подільському викрили салон з ігровими автоматами

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці задокументували незаконну діяльність закладу та вилучили 10 ігрових автоматів, системний блок, монітор, гроші та інше гральне обладнання, за допомогою якого надавались азартні послуги.

В Могилів-Подільському викрили салон з ігровими автоматами

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

В Могилів-Подільському викрили салон з ігровими автоматами

За даним кримінальним провадженням триває досудове розслідування.



Переглядів: 2382
Поширень: 0