Протягом минулої доби у Бершадському та Калинівському районах області працівники поліції затримали двох крадіїв, які під час відсутності господарів обкрадали їх помешкання. За такі злочини чоловікам загрожує до 6 років позбавлення волі.

До правоохоронців з заявою про крадіжку звернувся 34-річний житель села Серединка Бершадського району. Потерпілий повідомив, що під час його відсутності невідома особа шляхом зриву замка скоїла крадіжку алюмінієвого посуду та 10 метрів мідного кабелю.

Вжитими заходами працівники поліції встановили та затримали підозрюваного. Ним виявився 28- річний місцевий житель, який раніше вже мав проблеми із законом.

Цього ж дня жертвою крадія став 25-річний вінничанин. Пошкодивши вікно його нежилого будинку в селі Прилуцьке Калинівського району, зловмисник викрав батареї, металеву плиту та дверцята, вартістю майже 1800 гривень.

Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 21-річний односелець потерпілого, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловік затриманий в процесуальному порядку за підозрою у злочині.

Слідчими відділеннями поліції відкриті кримінальні провадження відповідно до ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення чоловікам загрожує ув’язнення терміном до 6 років.



Переглядів: 1579
Поширень: 0