Прокуратурою Вінницької області до суду скеровано обвинувальний акт відносно завідуючого дільничною лікарнею ветеринарної медицини одного із районів області, який обвинувачується у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 368, ч. 1 ст. 366 КК України.

Керівник ветеринарної лікарні одержав неправомірну вигоду у розмірі 2500 гривень від місцевої жительки за видачу ветеринарних свідоцтв на продукцію тваринного погодження без проведення відповідних експертних досліджень, крім того він підробив вказані ветеринарні свідоцтва.

Додатково: Згідно ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди), передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади, чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Відповідно до ч. 1 ст. 366 КК України (складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів), передбачена відповідальність у виді штрафу до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.



Переглядів: 1980
Поширень: 0