15 вересня о 12:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку в м.Немирів.

За підвищеним номером виклику до місця виклику було направлено діва підрозділи районної Державної пожежно-рятувальної частини у складі семи чоловік особового складу на двох одиницях спецтехніки.

По прибуттю, під час розвідки вогнеборці встановили, що осередком загоряння є помешкання на першому поверсі одного із під’їздів 16 квартирного двоповерхового житлового будинку. На момент прибуття бійців ДСНС під’їзд та сходову клітину будинку було задимлено, також існувала загроза розповсюдження полум’я на сусідні квартири. У складі газодимозахисної ланки рятувальники евакуювали 2-х пенсіонерів, мешканців будинку з першого поверху. Ще двох людей – чоловіка та жінку, бійці ДСНС евакуйювали з вікна другого поверху за допомогою 3-х колінної драбини. Останню ж одразу передали для огляду лікарям швидкої медичної допомоги, однак від госпіталізації врятована жінка відмовилася.

О 12:15 пожежу локалізовано, а о 12:20 пожежу ліквідовано.
Наразі обставини події з'ясовуються фахівцям



Переглядів: 2328
Поширень: 0