У Києві працівники вінницької поліції затримали трьох зловмисників, які з ювелірного відділу торгівельного центру у місті Ладижині вчинили крадіжку золотих прикрас на суму понад 400 тисяч гривень. Серед затриманих 23-річна дівчина. Частину з викраденого правоохоронці у злодіїв вилучили, решту – вони встигли продати.

21 вересня у м. Ладижині невідомі особи з ювелірного відділу торгового закладу викрали близько 30 золотих виробів. «Працювали» зловмисники втрьох: два чоловіки і жінка. Поки один з підозрюваних відволікав розмовами продавчиню, другий складав у сумку жінки-спільниці золоті вироби, які вона витягувала з вітрини. Все це зафіксували камери відеоспостережень магазину. Коли продавець помітила зникнення дорогоцінних речей, викликала поліцію.

В Ладижині тдвоє чоловіків та дівчина обікрали ювелірний магазин. Затримали грабіжників у столиці

Як розповів т.в.о начальника ГУНП Вінниччини Юрій Педос, на пошуки підозрюваних оперативникам управління карного розшуку та ладижинським колегам знадобилися дві доби. Усіх трьох правопорушників затримали у Києві на орендованій квартирі. У них вилучили частину з викрадених коштовностей та гроші. Частину золотих виробів вони встигли продати.

Правопорушниками виявилися 31 та 35-річні чоловіки, жителі Донецької та Одеської областей. Їхня спільниця – 23-річна жителька Миколаївської області. За словами затриманих, одному з них гроші були потрібні на наркотики, а іншим - на власні потреби.

В Ладижині тдвоє чоловіків та дівчина обікрали ювелірний магазин. Затримали грабіжників у столиці

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, що завдала значної шкоди потерпілому). За таке правопорушення затриманим загрожує до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 2568
Поширень: 0