За підозрою у вчиненні тяжкого злочину працівники Піщанського відділення поліції затримали двох непрацюючих місцевих жителів. Правопорушники побили потерпілого до втрати свідомості та зняли з його банківської картки 7 тисяч гривень. Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Повідомлення про правопорушення надійшло до поліції 26 вересня від 26-річного потерпілого. Чоловік розповів про бійку біля місцевого кафе, після якої з його банківського рахунку зникли сім тисяч гривень.

За словами начальника Піщанського відділення поліції Сергія Фомика, за описом потерпілого працівники поліції встановили нападників та затримали їх. Зловмисниками виявись непрацюючі жителі смт. Піщанка віком 22 та 23 років. Слідчими було встановлено, що 18 вересня близько третьої години ночі, поблизу місцевого кафе в смт. Піщанка зловмисники завдали тілесних ушкоджень потерпілому, від яких чоловік втратив свідомість. Правопорушники забрали у своєї жертви банківську картку та зняли з рахунку 7000 гривень, після чого повернули її назад у кишеню. Лише за тиждень потерпілий виявив відсутність коштів на рахунку і звернувся до поліції.

Наразі вирішується питання про затримання правопорушників у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачене покарання до 15 років позбавлення волі.



Переглядів: 1936
Поширень: 0