Відбуваючи умовне покарання за вчинення майнових злочинів, 17-річний житель Вінницьких Хуторів викрав автомобіль односельчанина. Викрадену іномарку зловмисник залишив у сусіднього районі, після того, як вона поламалась. Окрім скоєного правопорушення підліток, підозрюється у вчинені ще чотирьох крадіжок.

24 вересня до Вінницького районного відділення поліції звернувся 50-річний житель Вінницьких Хуторів та повідомив про викрадення автомобіля «Шевроле Нива», який знаходився в подвір’ї домогосподарства.

За словами начальника Вінницького районного відділення поліції Віталія Стахова, в поле зору оперативників потрапив 17-річний місцевий житель. Хлопець відбував умовне покарання за скоєння майнових злочинів та підозрювався у вчиненні ще чотирьох крадіжок у односельчан. При спілкуванні з працівниками поліції підліток зізнався у скоєнні правопорушення та розповів, де знаходиться викрадений автомобіль.

Як з’ясувалось, зловмисник, маючи намір вчинити крадіжку, проник до незачиненого автомобіля потерпілого. Помітивши, що власник не забрав ключі, хлопець вирішив покататися на легковику. Виїхавши на вулицю, в іномарці закінчилось пальне, після чого правопорушник з автомобіля сусіда потерпілого злив кілька літрів пального. На викраденому легковику автовикрадач заїхав на територію Немирівського району, де іномарка зламалась.

Автомобіль вилучений та повернутий власникові.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортними засобами). За скоєне зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2563
Поширень: 0