Дорожньо-транспортна пригода сталась 27 вересня близько 24 години в селі Джурин. Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід загинув на місці аварії. Автомобіль, причетний до скоєння автопригоди, правоохоронці знайшли наступного дня.

Інформація про виявлення мертвим жителя села Джурин на проїжджій частині дороги надійшло до поліції 28 вересня вранці. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце пригоди, виявила на тілі 45-річного чоловіка ушкодження, характерні для дорожньо-транспортної пригоди.

В ході проведення розшукових заходів працівниками поліції був встановлений автомобіль та водій, причетний до скоєння правопорушення. За попередньою інформацією, встановлено, що 46-річний водій автомобіля «Камаз», житель села Джурин, здійснюючи маневр розвороту, скоїв наїзд на 45-річного пішохода.

Зі слів водія, він не бачив, що під колеса його вантажівки потрапив пішохід, тому не зупинився.

В результаті наїзду 45-річний пішохід отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2207
Поширень: 0