30 вересня, за участі голови облдержадміністрації Валерія Коровія відбулось святкування 625-ї річниці м. Іллінці, День міста городяни святкують у дату першого спогаду про місто. Гостей свята та членів Іллінецької міської об’єднаної територіальної громади привітали із славною річницею Іллінецький міський голова Володимир Ящук та голова РДА Андрій Лисак. Були присутні на святі депутати обласної Ради, представник регіонального відділення асоціації міст України Владислав Філатов, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Бондар.

У своїх виступах гості бажали містянам щастя, а 19- тисячній об’єднаній територіальній громаді - довгого життя та розквіту.

Валерій Коровій у вітальному слові відзначив, що м. Іллінці, окрім культурної спадщини, має найкраще молокопереробне підприємство країни «Люстдорф», один з найпрестижніших аграрних коледжів, працюючий цукровий завод, одне з найкращих лісових господарств.

«Але найбільшою цінністю краю є ви і ваша праця, дорогі Іллінчани. Дозвольте мені від імені Вінницької обласної державної адміністрації, від імені депутатського корпусу обласної Ради щиро привітати вас зі святом рідного міста, побажати здоров’я, натхнення кожному із вас,- зазначив очільник області.

Він також віддав належну шану присутнім на святі сім’ям і рідним воїнів, загиблих в АТО: «Низько вклоняємось їм і маємо зробити все для того, щоб бути гідними наших воїнів-героїв. Цих два непростих роки для кожного із нас стали одним великим уроком: що ніхто крім нас не буде захищати рідну країну, регіон, рідну землю, якою у даному випадку є Іллінці»

Валерій Коровій акцентував увагу на тому, що усі зміни, які сьогодні відбуваються в країні – на краще.
«Ми повинні зробити все для того, щоб наші нащадки гордились нами і говорили, що у цей історичний час ми зробили все можливе для розвитку України»,- підсумував голова ОДА. 



Переглядів: 10360
Поширень: 0