У дорожньо-транспортних пригодах, які стались у Літинському та Крижопільському районах області, отримали несумісні з життям тілесні ушкодження пасажир іномарки та водій скутера.

Попередньо встановлено, що 30 вересня близько 05.00 години, поблизу сели Івча Літинського району, 18-річний водій автомобіля «Опель», житель Хмельницької області, рухаючись у напрямку міста Хмельницький, не впорався з керуванням, з’їхав з дороги в кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримав водій іномарки та його пасажир. Ще один пасажир легковика, 43-річний чоловік від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.

Цього ж дня о 17.00 годині на автодорозі «Вільшанка-Крижопіль», неподалік села Джугастра, 67-річний водій скутера «Хонда–ДІО», рухаючись в напрямку смт. Крижопіль, не впорався з керуванням та з’їхав з дороги в кювет. Від отриманих численних ушкоджень водій двоколісного транспортного засобу помер під час надання медичної допомоги.

Слідчими призначено ряд криміналістичних експертиз, проводяться інші слідчі дії, направленні на з’ясування причин та обставин автопригод.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За такі правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 2123
Поширень: 0