У Гайсинському районі Вінницької області пасажирський автобус врізався у військовий тягач, передає Цензор.НЕТ Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіціі у Вінницькій області

Подія трапилася близько 6:30 на трасі "Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка", біля повороту на с. Митків Гайсинського РАЙОНУ. За попередньою інформацією Інформаційна, 49-річний водій, керуючи автобусом "Мерседес", зіткнувся з військовим тягачем "МАЗ 357", який стояв на узбіччі дороги.

В Гайсинському районі пасажирський автобус врізався у військовий тягач. 11 чоловік у лікарні

"Пасажирський автобус, в якому на момент ДТП знаходилися 27 чоловік :. 2 водія і 25 пасажирів, прямував з Івано-Франківська до Умані В результаті аварії 11 людей у віці від 49 до 61 років, жителі Івано-Франківської Області, з травмами різного ступеня . тяжкості доставлені в лікарню Шестеро людей, серед яких два водія 49 і 54 років, а також четверо пасажирів, 54, жінки 59 і 61 років, були госпіталізовані ", - повідомили в поліції.

В Гайсинському районі пасажирський автобус врізався у військовий тягач. 11 чоловік у лікарні

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же термін. Проводяться подальші слідчі дії. 



Переглядів: 6584
Поширень: 0