Протягом 13 жовтня на території Вінницької області стались три автопригоди, в яких постраждало вісім людей віком від 17 до 67 років. У Погребищі внаслідок аварії було травмовано двоє осіб, Тульчинському та Хмільницькому районах по троє. Одного з постраждалих, 39-річного жителя м. Бердичів госпіталізовано в реанімацію. Поліція з’ясовує обставини автопригод.

О 10.30 години 13 жовтня в с. Мазурівка Тульчинського району 37-річний водій автомобіля "Фіат Крома", рухаючись по вул. Кучерявого, за попередніми даними слідства не впорався з керуванням, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, в наслідок чого допустив зіткнення з автомобілем "Форд Мондео", яким керував 67-річний житель с. Суворівське. Внаслідок ДТП водій автомобіля "Форд Мондео" та дві його пасажирки, 63 та 37 років, отримали тілесні ушкодження. Водій та 37-річна жінка після надання медичної допомоги відпущені додому, друга пасажирка, 63-річна жителька с. Суворівське, з черепно-мозковою травмою госпіталізована в травматологічне відділення Тульчинської районної лікарні.

У Хмільницькому районі потерпілими під час ДТП виявились жителі Чернівецької області, м.Києва та м.Бердичева. Подія сталась о 18.00 год. на автодорозі Бердичів-Хмільник біля с. Зозулинці. Автомобіль "Мерседес", за кермом якого була 45-річна жителька Чернівецької області, зіткнувся з автомобілем "Ліфан" під керуванням 39-річного жителя м. Бердичів. Внаслідок ДТП водій "Ліфан" із забоєм грудної клітини, травмою живота, переломом кісток стегна госпіталізований в реанімаційне відділення Хмільницької ЦРЛ, а пасажири "Мерседеса": 34-річна жителька Чернівецької області і 17-річна киянка були травмовані та після надання медичної допомоги відпущені додому.

Близько восьмої години вечора у м.Погребище в ДТП постраждали двоє місцевих жителів. За попередньою інформацією, встановленою в ході огляду місця пригоди, 34-річний водій автомобіля "Сіат", рухаючись по вул. Київській в напрямку с.Гопчиця, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Шевроле Круз». Під час ДТП водій «Сіат» та його 46-річний пасажир отримали тілесні ушкодження різного ступеню та госпіталізовані до Погребищенської ЦРЛ.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 3166
Поширень: 0