15 жовтня у Тульчинському районі водій автомобіля «ВАЗ-2109» збив двох жінок та з місця пригоди втік. Одна з потерпілих – 24-річна жителька Полтавської області, загинула на місці пригоди. Правопорушника поліція затримала за місцем проживання. Він знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Аварія сталась на автодорозі між селами Суворівське – Тиманівка близько шостої ранку.

Водій автомобіля «ВАЗ 2109», скоїв наїзд на двох жінок, які знаходились на узбіччі дороги, та з місця пригоди втік. Одна з жінок отримала незначні тілесні ушкодження, а друга - загинула на місці пригоди. Обидві жінки – жительки Полтавської області.

Як розповів начальник Тульчинського відділення поліції Василь Костишен, протягом кількох годин особу, причетну до аварії, місцева поліція встановила та затримала. Ним виявився 28-річний житель села Суворівське. За словами чоловіка, він злякався відповідальності, тому втік з місці аварії. Під час медичного освідування на вміст алкоголю у крові виявилось, що він знаходився в стані сп’яніння.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2486
Поширень: 0