22 жовтня у аварії в Жмеринському районі загинув 16-річний хлопець. Працівники поліції розшукують винуватця дорожньо-транспортної пригоди та звертаються за допомогою до громадян, які володіють будь-якою інформацію, що стосується даної автопригоди.

Близько 20.00 год. до Жмеринського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі «Бар – Вінниця» на повороті до с. Лопатинці на пішохідному переході виявлено труп чоловіка з тілесними ушкодженнями, характерними для ДТП.

Слідчо-оперативною групою на місці події було встановлено особу потерпілого – 16-річного жителя с. Лопатинці. За попередньою інформацією, встановленою в ході огляду місця пригоди, на повороті в с. Лопатинці на пішохідному переході невідомий водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на пішохода, який загинув на місці події, після чого водій втік з місця скоєння ДТП.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводяться подальші слідчі дії. Поліція звертається за допомогою до можливих свідків аварії. Якщо Вам щось відомо про обставини ДТП, в який загинув підліток, повідомте за телефоном (067)418-06-41.



Переглядів: 2279
Поширень: 0