Словесний конфлікт між чоловіками, який згодом переріс у бійку, для одного з її учасників закінчився смертю. Потерпілий помер від тілесних ушкоджень, які наніс йому односелець під час суперечки.

Повідомлення про виявлення на присадибній ділянці тіла 43-річного чоловіка до поліції надійшло 2 листопада від жителів села Дмитрашківка.

Як розповів начальник Піщанського відділення поліції Сергій Фомик, при проведенні огляду тіла загиблого видимих ознак насильницького смерті виявлено не було. Лише після проведення розтину експерти встановили, що чоловік помер від розриву селезінки та внутрішньої кровотечі. За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок яких наступила смерть потерпілого, працівниками поліції був затриманий 38-річний житель цього ж села.

Як з’ясувалось, напередодні між чоловіками виник словесний конфлікт, який згодом переріс у бійку. Правопорушник запідозрив потерпілого у вчиненні крадіжки та вирішив провчити його. Під час сварки зловмисник декілька разів ударив односельчанина в область живота та тулуба, після чого пішов додому. Через декілька годин чоловік від отриманих тілесних ушкоджень помер неподалік місця конфлікту.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.



Переглядів: 2520
Поширень: 0