21 листопада на автодорозі Могилів-Подільський – Вінниця водій вантажного автомобіля «ДАФ» скоїв наїзд на 50-річного жителя Житомирської області. За словами водія, потерпілий по середині проїзної частини дороги намагався зупинити попутні машини. Каретою швидкої допомоги постраждалий з відкритою черепно-мозковою травмою в стані алкогольного сп’яніння госпіталізований у лікарню.

Аварія сталась неподалік села Вищеольчедаїв Мурованокуриловецького району близько 22.00.

Як розповів начальник мурованокуриловецької поліції Сергій Токан, 44-річний водій вантажівки «ДАФ» неподалік повороту на село Вищеольчедаїв допустив наїзд на чоловіка, який по середині проїзної частини дороги намагався зупинити попутні машини. Попередньо встановлено, що водій, побачивши пішохода у світлі фар, намагався його об’їхати по зустрічні смузі, але зачепив причепом.

Водій вантажівки на місце автопригоди викликав швидку допомогу та поліцію.

Потерпілим виявився 50-річний житель одного з сіл Житомирщини. Він з відкритою черепно-мозковою травмою в стані алкогольного сп’яніння госпіталізований у лікарню.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2742
Поширень: 0