Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області в рамках загальнодержавної операції «Акциз-2016» викрили факт незаконного виготовлення та реалізації дизельного пального на території області.

В ході проведення слідчих дій під процесуальним керівництвом прокуратури Вінницької області в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення і збут підакцизних товарів) одночасно виявлено та вилучено майже 25 тонн паливно-мастильних матеріалів орієнтовною вартістю 517 тисяч гривень. Крім цього, вилучено спеціальне обладнання, з допомогою якого здійснювалось змішування дизельного пального з недоброякісними рідинами для збільшення об’єму пального, а також обладнання для реалізації продукції – заправні колонки, насоси, резервуари.

На Вінниччині працівники податкової міліції викрили підпільну паливну базу

Незаконна продукція в подальшому готувалася до реалізації на території області. Її зразки направлені для проведення експертного дослідження.

На Вінниччині працівники податкової міліції викрили підпільну паливну базу

На даний час уся незаконна продукція та обладнання для її виготовлення на суму понад 800 тис. грн. вилучена до прийняття законного рішення.  



Переглядів: 3498
Поширень: 0