26 листопада водій автомобіля «ВАЗ 2105», виїхавши на зустрічну смугу руху, скоїв наїзд на 53-річного місцевого жителя та з місця аварії втік. У момент наїзду потерпілий у складі бригади виконував ремонтні роботи на узбіччі дороги. Протягом години правопорушника поліція затримала. Він знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Аварія сталась в м. Бершадь на вулиці М. Холодівського близько шостої години вечора.

Як розповів т.в.о. начальника Бершадського відділу поліції В’ячеслав Лялюцький, підозрюваного у вчиненні автопригоди працівники поліції затримали неподалік будинку, де він проживає. 41-річний правопорушник знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Свою втечу з місця аварії, чоловік пояснив тим, що не помітив, як наїхав на людину. Його автомобіль поміщений на арештмайданчик.

За словами очевидців, водій «ВАЗу» виїхав на зустрічну смугу руху, де вчинив наїзд на чоловіка, який на узбіччі проводив ремонтні роботи. 53-річний потерпілий з переломом ребер госпіталізований у лікарню.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 3018
Поширень: 0