Працівники управління карного розшуку обласного главку поліції встановили трьох осіб, які в кінці листопада вдерлися до помешкання 82-річної жінки-інваліда. 19-річного виконавця злочину, який побив жінку та забрав у неї гроші та цінності, оперативники затримали в Чернігові, де він встиг вчинити ще два грабежі.

28 листопада до Томашпільського відділення поліції звернулась жителька смт. Вапнярка, яка повідомила, що на 82-річної пенсіонерку, за якою вона доглядає, вчинено напад. Літню жінку нещадно побили, з численними тілесними ушкодженнями її госпіталізували.

Слідчо-оперативна група поліції на місці події з’ясувала, що троє невідомих чоловіків проникли до помешкання літньої жінки-інваліда. Один з них, побивши бабусю, відібрав 5000 гривень, золоту каблучку та мобільний телефон.

На Вінниччині побили та пограбували бабусю-інваліда. Злочинця знайшли у Чернігові

Як розповів т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрій Педос, проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів працівники управління карного розшуку встановили трьох осіб, що проникли до помешкання пенсіонерки. 19-річного зловмисника, який безпосередньо побив жінку та забрав цінності, затримали в м. Чернігові.

На момент вчинення правопорушення молодик вже відбував умовне покарання за крадіжку. За короткий період перебування у Чернігівській області затриманий встиг вчинити ще два грабежі. Наразі він затриманий, йому оголошено про підозру у вчиненні розбійного нападу.

На Вінниччині побили та пограбували бабусю-інваліда. Злочинця знайшли у Чернігові

Правова оцінка двох інших осіб, в присутності яких було вчинено злочину, буде надана в ході слідства.Працівники поліції перевіряють затриманого на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території області. 

На Вінниччині побили та пограбували бабусю-інваліда. Злочинця знайшли у Чернігові

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 КК України (розбійний напад, поєднаний з проникненням в житло). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до дванадцяти років.

В суд направлено клопотання про обрання щодо підозрюваного міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.



Переглядів: 2261
Поширень: 0