Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Вінницькій області спільно з працівниками УСБУ під процесуальним керівництвом прокуратури Вінницької області у м. Могилеві-Подільському на Вінниччині виявили мікроавтобус, повністю завантажений пластиковими каністрами зі спиртом. Всього вилучено 28 ємностей, у яких нелегально зберігалася 1 тисяча літірів рідини з характерним запахом спирту орієнтовною вартістю 150 тис. грн. Також в автівці виявлено та вилучено пластикові ручки-тримачі для картонних упаковок горілки іноземного бренду.

На даний час продукція вилучена до прийняття законного рішення.

Вилучення відбулося в рамках загальнодержавних операцій «Акциз-2016» та «Рубіж-2016», спрямованих на ліквідацію тіньового ринку підакцизних товарів, протидію їх переміщенню через Державний кордон України поза митним контролем та вивільнення ринку для підакцизної продукції, виготовленої зі сплатою акцизного податку.

На Вінниччині вилучено близько тисячі літрів нелегального спирту

Загалом з початку нинішнього року співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Вінницькій області з незаконного обігу вилучено спирту та алкогольної продукції на загальну суму близько 22 млн. грн. Крім того, з початку року конфісковано підакцизних товарів на суму близько 8 млн. грн



Переглядів: 2386
Поширень: 0