Ножове поранення отримав 25-річний житель Томашпільського району під час сварки зі своїм батьком. Обидва чоловіки знаходилися в стані алкогольного сп’яніння і причину конфлікту не пам’ятають.

2 січня до Томашпільської поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини був доставлений 25-річний житель села Ракова.

Як розповів т.в.о. начальника Томашпільського відділення поліції Валерій Грабчак, ножове поранення потерпілий отримав за місцем проживання під час з’ясування стосунків зі своїм батьком. Як з’ясувалося, між чоловіками під час розпиття спиртних напоїв виник конфлікт, під час якого син накинувся на батька з кулаками. Захищаючись від побоїв, батько наніс сину ножове поранення кухонним ножем, після чого викликав швидку допомогу. Причину конфлікту його учасники не пам’ятають, оскільки знаходились в стані алкогольного сп’яніння.

Зараз потерпілий знаходиться у лікарні. Загрози його життю немає.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.124 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони). 56-річному чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 2-х років.



Переглядів: 2258
Поширень: 0