Вчора близько 18 години на лінію 102 надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду в смт. Стрижавка неподалік розважального комплексу, в якій загинув пішохід. Слідчо-оперативною групою поліції було встановлено, що смертельні ушкодження чоловік отримав на автодорозі Київське Шосе внаслідок наїзду автомобіля «Mercedes Benz Sprinter».

30-річний водій мікроавтобуса, який зателефонував в поліцію, спочатку стверджував, що наїхав на чоловіка, якого до того збив інший автомобіль. Однак проведеними першочерговими слідчими заходами встановлено, що саме наїзд мікроавтобуса завдав смертельних ушкоджень пішоходу. За попередньою інформацією, чоловік переходив проїжджу частину у невстановленому місці.

Неподалік Вінниці під колесами мікроавтобусу загинув пішохід

Від отриманих травм 38-річний мешканець Калинівки загинув на місці події.

Слідчим відділом поліції відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Неподалік Вінниці під колесами мікроавтобусу загинув пішохід

В рамках розслідування кримінального провадження призначено ряд експертиз для повного та об’єктивного встановлення усіх обставин смертельної ДТП.



Переглядів: 3091
Поширень: 0