29 річний житель села Махаринці Козятинського району напав на місцеву мешканку й намагався вирвати з її рук сумку. Жінка не розгубилася і почала захищатися від нападника та кликати на допомогу. Поліцейські затримали грабіжника в декількох сотнях метрів від місця злочину.

До козятинської поліції звернулася 58-річна жінка, яка повідомила, що декілька хвилин тому в районному центрі біля зупинки громадського транспорту на неї напав невідомий чоловік, який намагався вирвати з її рук сумку.

За словами начальника Козятинського відділення поліції Олега Швеця, потерпіла детально описала поліцейським нападника, що суттєво допомогло у пошуках. Правоохоронці затримали чоловіка, який підпадав під опис жінки в кілька сотнях метрів від місця злочину.

Правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння, та причетність до нападу не заперечував, пояснити свій вчинок він не зміг.

В діях зловмисника вбачаються ознаки злочину передбаченого ч.3 ст.15, ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України (замах на грабіж).

Триває досудове розслідування.



Переглядів: 1951
Поширень: 0