Сьогодні близько шостої години на автошляху Житомир-Могилів-Подільський в районі села Степанки Мурованокуриловецького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автобусів «Сетра» та «МАН», мікроавтобуса «Мерседес Спринтер» та легковика «Форд Конект». В результаті аварії загинув 32-річний водій автобусу та травмувалися двоє людей, які перебували у легковику.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції.

Два автобуси сполученням «Москва-Унгени» та «Москва-Сороки» рухалися в напрямку Могилів-Подільська. Між ними їхав автомобіль «Форд Конект».

За попередньою інформацією, на ділянці траси Житомир-Могилів-Подільський поблизу села Степанки водій автобусу «МАН», не справився з керуванням через ожеледицю та в’їхав в багажне відділення легковика. В результаті удару «Форд Конект» виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» та автобусом «МАН».

На Вінниччині сталась аварія за участі двох пасажирських автобусів та двох авто. Є загиблі та травмовані

В свою чергу автобус «Сетра» злетів з траси та в’їхав в дерево. Від отриманих травм на місці події загинув 32-річний водій автобусу, громадянин Молдови.

Ніхто з пасажирів автобусів не постраждав. В одному з них перебувало семеро людей, в іншому – десятеро. Усі громадяни Молдови.

З незначними травмами було госпіталізовано також двох громадян, які перебували у легковику «Форд Конект».

На Вінниччині сталась аварія за участі двох пасажирських автобусів та двох авто. Є загиблі та травмовані

Поліція проводить першочергові слідчі дії на місці аварії. Встановлюються обставини, опитуються очевидці ДТП.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото з сайту Винница.info



Переглядів: 5465
Поширень: 0