19 лютого на виїзді із смт. Томашпіль у дорожньо-транспортній пригоді загинули водій та пасажирка «ВАЗа». Ще одна 14-річна пасажирка, яка сиділа на задньому сидінні, отримала незначні тілесні ушкодження. 46-річний чоловік не дотримався дистанції та допустив зіткнення з причепом автомобіля «КАМАЗ», який рухався попереду.

Аварія сталась вчора близько 17 години. Попередньо встановлено, що 46-річний ямпільчанин, керуючи автомобілем «ВАЗ Калина», не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з причепом «КАМАЗа».

На Вінниччині водій "ВАЗу" в'їхав у причіп "КАМАЗу". Є загиблі

Внаслідок аварії 43-річна пасажирка легковика від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці пригоди. Водій «ВАЗа» помер у лікарні під час надання медичної допомоги. Незначні тілесні ушкодження отримала 14-річна дочка загиблих, яка сиділа на задньому сидінні.

Працівниками поліції призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина дорожньо-транспортної пригоди.

На Вінниччині водій "ВАЗу" в'їхав у причіп "КАМАЗу". Є загиблі

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 2913
Поширень: 0