18 лютого працівники Вінницького відділення поліції затримали 30-річного жителя села Ведмеже Вушко, який під час сварки з односельцем спричинив йому вогнепальні поранення. Наразі усі обставини конфлікту з’ясовує поліція.

Інцидент між чоловіками стався близько півночі поблизу кафе в с. Ведмеже Вушко.

30-річнй чоловік спричинив вогнепальне поранення грудної клітини, плеча та черевної порожнини своєму односельцю. 29-річний потерпілий каретою швидкої допомоги був доставлений у лікарню. Поранення виявилися непроникаючими, і після надання медичної допомоги він був відпущений лікарями додому.

Поліцією попередньо встановлено, що конфлікт між чоловіками спалахнув через сніжок, який потерпілий випадково кинув у вікно машини, припаркованої біля кафе. У цей час власник транспортного засобу знаходився в машині. На цьому грунті між чоловіками виникла сварка, під час якої чоловік дістав з машини зброю, кілька разів вистрілив у суперника та втік з місця події. Все це відбувалося на очах товаришів потерпілого, з якими він грав у сніжки. Вони викликали швидку допомогу та поліцію.

Як розповів начальник Вінницького відділення поліції Віталій Стахов, правопорушником виявився раніше судимий за наркозлочини місцевий житель. Його поліція затримала, коли він повернувся додому без машини і зброї. Свій вчинок він пояснює самозахистом. За його словами, автомобіль він продав незнайомцю, а зброю викинув і не пам’ятає де. За попередніми даними, правопорушник стріляв з травматичної зброї калібру 9 мм. Наразі поліція встановлює, де знаходиться зброя і автомобіль затриманого.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). За таке правопорушення підозрюваному загрожує покарання до 7 років позбавлення волі.



Переглядів: 2184
Поширень: 0