Працівники немирівської поліції знайшли матір новонародженої дитини, яку сьогодні вранці у вбиральні на території власного домогосподарства знайшов 75-річний житель села Гуньки. Немовля доправили до лікарні.

Повідомлення про «знахідку» надійшло від лікарів до поліції сьогодні близько 7 години ранку. Новонародженого хлопчика у власній вбиральні знайшов 75-річний пенсіонер. Дитина була загорнута у рушник та лежала на підлозі туалету.

За попереднім оглядом лікарів, він народився декілька годин тому, здоровим. Дитина госпіталізована до лікарні з переохолодженням.

В Немирові жінка народила дитину та залишила немовля на підлозі вбиральні

За словами начальника Немирівського відділу поліції Олександра Короля, працівники поліції встановили матір немовляти. Нею виявилась 29-річна жінка, яка винаймала помешкання в дідуся. В неї вже є четверо дітей віком 6, 4, 2 та 1 рік. Двоє старших виховуються у будинку-інтернаті в Тульчині, а менші – усиновлені. Причину свого вчинку жінка пояснити не змогла, лише сказала, що злякалась відповідальності за те, що народила дитину в таких умовах.

Як з’ясувалось, вранці в неї раптово почалися пологи, у вбиральні жінка самостійно народила живого хлопчика та загорнувши його у рушник, залишила на підлозі.

В Немирові жінка народила дитину та залишила немовля на підлозі вбиральні

Зараз жінка направлена на огляд лікарів. Вона вже написала відмову від новонародженого сина.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.135 КК України (залишення в небезпеці). Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до 2 років або позбавленням волі на той самий строк.



Переглядів: 2527
Поширень: 0