Заступник голови облдержадміністрації повідомив, що для поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування на 2017 рік за рахунок коштів бюджетів усіх рівнів та спонсорської допомоги заплановано використати суму 491,6 млн грн.

Василь Броварник поінформував, що минулого року було заплановано залучити на ремонт комунальних доріг 243,9 млн. грн. в тому числі: 237,9 млн. грн. – з місцевих бюджетів та 6,5 млн. грн. – спонсорської допомоги.

"Фактично ж у 2016 році виконано робіт на комунальних дорогах на 310,0 млн. грн. в тому числі: 297,4 млн. грн. виділено з місцевих бюджетів та 13,2 млн. грн. – спонсорська допомога. А на ремонт доріг загального користування було залучено 409,8 млн. грн .в тому числі:

  • 374,2 млн. грн – з державного бюджету;
  • 20,6 млн. грн – з місцевих бюджетів;
  • 15,0 млн. грн – спонсорської допомоги," - зазначив Василь Броварник.

Окреслюючи завдання на 2017 рік щодо збереження існуючої автомобільної мережі та подальшого її розвитку, заступник голови ОДА зазначив, що планується розробка Обласної Програми будівництва, реконструкції, ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг, з урахуванням передачі 6,9 тис. км доріг загального користування місцевого значення у відання обласної державної адміністрації.

«Усі ці заходи спрямовані на поліпшення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг області, підвищення безпеки руху, швидкості, комфортності та економічності перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом»,- зазначив Василь Броварник.



Переглядів: 2503
Поширень: 0