Днями поліцейські затримали зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні вбивства. Чоловік прийшов до свого літнього родича та, посварившись з ним, вбив господаря металевим прутом та забрав з будинку два мобільних телефони, домашнє вино та чавунні казани.

26 березня в селі Соколівка у власному будинку було виявлено тіло 81-річного місцевого жителя з ознаками насильницької смерті. З будинку потерпілого зникли два мобільних телефони, пляшка домашнього вина та декілька чавунних казанів.

Сільський голова Олександр Мельник розповів, що потерпілий проживав один та все життя пропрацював в газетах, був заслуженим журналістом України та членом спілки журналістів України.

На Вінниччині у власному будинку знайшли вбитим заслуженого журналіста України

Як розповів керівник поліції Вінниччини Юрій Педос, поліцейські вжили усіх необхідних заходів для встановлення та затримання особи, причетної до вбивства. За результатами розтину, було встановлено приблизний час смерті потерпілого - чоловік помер близько трьох днів тому. В ході огляду місця події працівники поліції вилучили речові докази та виявили на столі пакет з приготовленою їжею, як пізніше з’ясувалось, приніс його вбивця. Поліцейськими був проведений подвірний обхід, під час якого оперативники встановили, хто приносив чоловікові їжу та натрапили на слід вбивці. Нетверезого підозрюваного затримали в сусідньому селі.

Ним виявився не судимий 34-річний житель села Левково. Зі слів сусідів та сільського голови, чоловік зловживав алкоголем та вів асоціальний спосіб життя.

На Вінниччині у власному будинку знайшли вбитим заслуженого журналіста України

Зловмисник розповів, що того дня приніс потерпілому обід з поминок. Він попросив у чоловіка в борг 10 гривень, але той відмовив і вони посварились. В ході сварки правопорушник схопив металевий прут та декілька разів вдарив старенького по голові, після чого посадив його на стілець та, забравши два мобільних телефони, домашнє вино та чавунні казани, втік. Казани здав на металобрухт, а отримані гроші витратив на їжу та спиртне.

Поліцейські вилучили телефони, які зловмисник забрав у вбитого дідуся.

На Вінниччині у власному будинку знайшли вбитим заслуженого журналіста України

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та дає свідчення поліцейським. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк до п'ятнадцяти років. Проводяться слідчі дії.



Переглядів: 2680
Поширень: 0