Калинівські оперативники затримали 39-річну жительку району, яка підозрюється у викраденні 20 000 гривень в односельчанки. З початку року працівники поліції втрете документують злочинну діяльність правопорушниці. По двох вчинених раніше крадіжках жінці оголошено про підозру.

На початку місяця до працівників поліції з заявою про злочин звернулась 45-річна жителька села Корделівка. Жінка розповіла, що з будинку її свекрухи, з якою вони проживають в одному селі, невідомі викрали 20 000 гривень.

За словами начальника Калинівського відділу поліції Петра Скічка, проведеним комплексом оперативних заходів та слідчих дій, працівники поліції встановили особу, причетну до вчинення крадіжки. Правопорушницею виявилась 39-річна односельчанка потерпілої. З початку року жінка вчинила вже третю крадіжку грошей у односельчан, по двох злочинах зловмисниці повідомлено про підозру. Всі викраденні кошти правопорушниця витратила на спиртне та продукти харчування.

Працівники поліції перевіряють жінку на причетність до вчинення аналогічних злочинів в інших населених пунктах району.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка поєднана з проникненням в приміщення). За такий злочин передбачене покарання до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 1665
Поширень: 0