Оперативники Тростянецького відділення поліції за підозрою у вчиненні крадіжки затримали двох неповнолітніх місцевих жителів. Хлопці через вікно проникли до магазину, звідки викрали майже 5000 гривень та продукти харчування на суму близько 10 тисяч гривень.

10 травня до Тростянецького відділення поліції відділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Оляниця про те, що з його магазину було вчинено крадіжку. Злодії проникли до приміщення через вікно, відкрутивши грати, та викрали близько 5000 гривень з каси, продукти харчування, спиртне, цигарки на суму майже 10 тисяч гривень.

На Вінниччині двоє юнаків пограбували сільмаг

Провівши ряд оперативно розшукових заходів, в поле зору працівників поліції потрапили двоє неповнолітніх хлопців віком 16 та 17 років. Хлопці раніше притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок з магазинів у сусідніх селах. Також увагу працівників поліції привернуло те, що підлітки витрачають великі суми грошей на таксі і розваги. Оглядаючи речі правопорушників, правоохоронці виявили цигарки викраденні з магазину. Решту викраденого вилучили з нежитлового будинку, який належить батькам одного з хлопців.

На Вінниччині двоє юнаків пограбували сільмаг

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.



Переглядів: 2221
Поширень: 0