Працівники поліції з’ясовують обставини травмування підлітка на залізниці. Перебуваючи на даху вантажного електропотягу, хлопчик отримав опіки внаслідок ураження електричним струмом.

До приймального відділення Жмеринської лікарні був госпіталізований 11-річний місцевий житель з термічними опіками 1-3 ступенів, отриманими внаслідок ураженням електричним струмом.

На місці події поліцейські попередньо встановили, що разом з однолітком потерпілий грався у залізничному парку станції Жмеринка. Коли він піднявся на дах вантажного електропотягу, хлопчик отримав потужний удар струмом і впав на залізничну колію.

Медиків потерпілому викликав охоронець підприємства, який побачив на території дітей. Стан госпіталізованого хлопчика вкрай важкий.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.291 (порушення чинних на транспорті правил). Таке правопорушення карається штрафом до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до п'яти років.



Переглядів: 1988
Поширень: 0