На зупинці громадського транспорту у смт. Іллінці працівники поліції затримали 17-річного підлітка за підозрою у вчиненні розбійного нападу. Коли дорослих не було дома, підозрюваний увірвався у будинок, де знаходилась 11-річна дитина, та, погрожуючи їй ножем, забрав золоті ювелірні вироби.

22 червня близько 14.00 до Іллінецького відділення поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що на її 11-річну дочку, яка була дома сама, невідома особа вчинила розбійний напад. Коли дитина почула, що хтось не може відчинити замок вхідних дверей, подумала, що це повернулися додому батьки, і сама відкрила двері. Незнайомець увірвався у будинок та, погрожуючи ножем, забрав золоті прикраси, що знаходились у скринці на трюмо.

На Вінниччині 17-річний парубок, погрожуючи ножем дівчинці, виніс золото з будинку її батьків

Як розповів начальник іллінецької поліції Олександр Ковтун, за півгодини підозрюваний, якого шукали за описом дитини, був затриманий на зупинці громадського транспорту. Ним виявися 17-річний житель с. Неменка Іллінецького району. У затриманого поліція вилучила викрадені золоті прикраси. Неповнолітній підозрюваний має умовну судимість за вчення аналогічного злочину. Минулого разу він вчинив розбійний напад на літню жінку.

В діях підлітка вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). За такий злочин передбачено покарання до 7 років ув’язнення.



Переглядів: 1830
Поширень: 0