Працівники поліції розслідують обставини нанесення тяжких телесних ушкоджень 24-річному жителю с. Юрківці. Односельцю, який під час бійки наніс йому ножове поранення, загрожує позбавлення волі до восьми років. Попередньо – правопорушник перевищив межі необхідної оборони, не зумівши уникнути провокацій з боку потерпілого.

Ввечері 6 липня до Немирівського відділу поліції надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію з ножовим пораненням 24-річного чоловіка.

Як розповів керівник немирівської поліції Олександр Король, поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілий отримав в результаті бійки з 35-річним місцевим жителем, яку сам і спровокував.

Того дня близько сьомої години вечора учасники подій вживали спиртні напої біля місцевого магазину. Між чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Зі слів затриманого та свідків, які намагались їх розборонити, потерпілий сам спровокував конфлікт. На усі прохання присутніх зупинитися не реагував.

Тож його опонент, захищаючись, схопив кухонного ножа та попередив потерпілого не підходити до нього, але той кинувся у бійку, під час якої був поранений ножем у поперек.

В немирівському районі чоловік, захищаючись, поранив ножем односельця

За словами Олександра Короля, 35-річний чоловік, не зумівши уникнути провокацій зі сторони потерпілого, перевищив межі необхідної оборони та спричинив йому тяжкі тілесні ушкодження.

У 2015 році потерпілий притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень. Чоловік, який підозрюється у вчиненні правопорушення, раніше проблем із законом не мав.

Наразі вирішується питання про затримання чоловіка в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.



Переглядів: 2550
Поширень: 0