Оперативники гайсинського відділу поліції спільно з черкаськими колегами затримали трьох зловмисників, які грабували жінок. У їхньому автомобілі «БМВ» під час затримання поліцейські вилучили награбовані золоті прикраси та квитанції з одеських ломбардів. Двоє з затриманих – громадяни Азербайджану, третій – одесит.

10 липня до Гайсинського відділу поліції з заявою про пограбування звернулась 52-річна місцева жителька. За словами жінки, близько 13.00 біля лікарні до неї підбіг незнайомець та зірвав з шиї золотий ланцюжок з кулоном. Після чого зловмисник сів у автомобіль «БМВ» на іноземних номерах та з місця злочину втік.

На Вінниччині поліцейські затримали групу грабіжників, які на вулиці зривали з жінок золоті прикраси

Як розповів начальник гайсинської поліції Сергій Павленко, вживши оперативно-розшукові заходи, поліцейські встановили, що даний автомобіль рухається в напрямку Черкаської області. Передавши орієнтування колегам, оперативники кинулися його наздоганяти. На кордоні з Черкащиною машина була заблокована. У салоні, крім водія, знаходилися ще двоє пасажирів. Під час поверхневого огляду у кросівку одного з затриманих поліцейські вилучили ланцюжок та кулон потерпілої, а у салоні машини – золоті прикраси, які вони зірвали кілька днів тому з жительки м. Умань. Також у правопорушників вилучили квитанції з одеських ломбардів.

На Вінниччині поліцейські затримали групу грабіжників, які на вулиці зривали з жінок золоті прикраси

Двоє з затриманих - 29 та 30-річні громадяни республіки Азербайджан. У одного з них відсутні документи. Наразі поліція встановлює, яким чином він перетнув кордон з Україною, і на яких підставах тут перебуває. Третій правопорушник – 23-річний одесит. Усі підозрювані затримані в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 186 КК України (грабіж).

На Вінниччині поліцейські затримали групу грабіжників, які на вулиці зривали з жінок золоті прикрасиНа Вінниччині поліцейські затримали групу грабіжників, які на вулиці зривали з жінок золоті прикраси

Поліція перевіряє їх причетність до вчинення аналогічних злочинів на території країни.

На Вінниччині поліцейські затримали групу грабіжників, які на вулиці зривали з жінок золоті прикраси

За вчинення таких правопорушень передбачено покарання до 6 років ув’язнення.

Зараз вирішується питання про оголошення підозри затриманим.



Переглядів: 2322
Поширень: 0