Вчора, 22 серпня, у Літині відбулося відкриття Центру обслуговування платників. За словами начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області Руслана Осмоловського, потреба у його створенні відчувалася вже давно. Адже районний центр розташований на одній із міжнародних трас та обслуговує майже 2 тисячі платників податків. По-друге, умови, в яких працювали співробітники Літинського відділення Калинівської ОДПІ, де приймали платників податків, надавали різноманітні послуги, були, м‘яко кажучи, не найкращими. Тож потрібно було навести лад та створити достойні умови як для працівників податкової, так і для платників податків, які звертаються сюди з різних питань.

Досить знаково, що відкриття Центру обслуговування відбулося саме напередодні одного з найбільших державних свят – Дня Незалежності України. Адже саме бізнес забезпечує економічний розвиток держави. Тож створення сучасного та комфортного Центру дозволить прискорити процедури надання адміністративних послуг та суттєво покращить їх якість.

Ще один Центр обслуговування платників відкрили на Вінниччині

Ще один Центр обслуговування платників відкрили на Вінниччині

У відкритті ЦОПу брали участь керівники району, фіскальної служби області, представники бізнесу та громадськості. Голова Літинської районної ради Віталій Мельник зазначив, що відтепер Центр стане своєрідною окрасою міста та дозволить швидко та якісно отримувати необхідні для ведення бізнесу послуги. Начальник Літинського відділення Калинівської ОДПІ Тетяна Беліченко подякувала всім присутнім за співпрацю у створенні Центру та висловила сподівання, що належні умови праці позитивно вплинуть на наповнення державної та місцевої скарбниць. Адже і платники, і працівники податкової зможуть повноцінно віддаватися виконанню своїх функціональних обов‘язків.

Ще один Центр обслуговування платників відкрили на Вінниччині

Ще один Центр обслуговування платників відкрили на Вінниччині

 Довідково:

На території області вже діє 22 Центри обслуговування платників.  Протягом січня-липня 2017 р. ними було надано майже 90 тисяч адміністративних послуг.



Переглядів: 3984
Поширень: 0