За повідомленням управління внутрішньої безпеки Головного управління Державної фіскальної служби області у Вінницькій області протягом січня-липня нинішнього року було проведено 36 службових перевірок. Одна з них - за ініціативи юридичної особи. За результатами цих перевірок інформація підтвердилась в 32 випадках.

З початку року до правоохоронних органів направлено матеріали 14 перевірок для прийняття відповідного рішення.

За результатами розгляду матеріалів перевірок управління внутрішньої безпеки, направлених у грудні 2016 – липні 2017 року, органами прокуратури Вінницької області в січні-липні поточного року зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань 14 кримінальних проваджень. Шість із них було об’єднано в одне кримінальне провадження. Наразі тривають досудові розслідування. Матеріали одного кримінального провадження з обвинувальним актом направлено до суду.

Також за матеріалами управління внутрішньої безпеки складено два протоколи про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, відповідальність за яке передбачена частиною першою статті 1726 Кодексу України про адміністративні правопорушення.



Переглядів: 2173
Поширень: 0