Трагедія сталась 29 жовтня в селі Марянівка. Залишена без нагляду батьків дівчинка, потрапила у каструлю з окропом та отримала близько 70% опіків тіла. Протягом двох днів батьки самостійно лікували дитину, не звернулись за допомогою лікарів. Отримані опіки виявились несумісні з життям дитини.

31 жовтня до Крижопільського відділення поліції надійшло повідомлення, що в селі Марянівка померла 2-річна дитина. Працівниками слідчо-оперативної групи поліції, які терміново виїхали на місце події, було з’ясовано, що смерті дитини настала від отриманих термічних опіків.

Зі слів матері, два дні тому дівчинка гралась зі старшою на два роки сестрою на кухні та випадково потрапила в каструлю з окропом. За допомогою до лікарів вони не звертались, оскільки вирішили лікувати дитину самостійно. Зрозумівши, що дочка померла, жінка звернулась до поліції.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за часиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування працівники поліції дадуть правову оцінку діям батьків.



Переглядів: 3097
Поширень: 0