До Вінницької обласної державної адміністрації надійшов протест прокурора Вінницької області від 22 березня 2010р. , в якому зазначено, що за результатами проведення прокурорської перевірки законності розпоряджень голови Калинівської райдержадміністрації «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність на території Калинівської міської ради», вісім дозволів було видано з порушенням чинного законодавства. Так, згідно з цими розпорядженнями восьми громадянам відводилися у власність земельні ділянки загальною площею 16,5 га для ведення особистого селянського господарства.

Розглянувши протест прокурора та провівши перевірку законності зазначених розпоряджень, голова Вінницької облдержадміністрації Олександр Домбровський своїм розпорядженням від 26 березня 2010 р. скасував дозволи на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність на території Калинівської міської ради.

«Це дасть змогу відновити принципи законності, верховенства права та справедливості»,- прокоментував рішення Олександр Домбровський.


Переглядів: 3039
Поширень: 0