Вчора на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці неподалік кафе нетвереза жінка спить разом з маленькою дитиною. Почувши, що персонал викликав поліцію, матір, залишивши дитину, втекла. Жінку притягнуто до адміністративної відповідальності та позбавлено батьківських прав на дитину.

Працівники закладу, які виявили на землі жінку, розбудили її, забрали дитину в приміщення. По допомогу звернулися в поліцію.

За словами начальника Немирівського відділу поліції Олександра Короля, 37-річна матір восьми дітей, неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов’язків з виховання дітей. Вона позбавлена батьківських прав на чотирьох неповнолітніх, ще троє дітей вже досягли повноліття.

Поліцейські доставили 10-місячного хлопчика в лікарню. Його оглянули лікарі, життю та здоров’ю хлопчика нічого не загрожує. Працівники ювенальної превенції поліції передали інформацію щодо неналежного догляду за дитиною до служби у справах дітей Немирівської міської ради.

На жінку поліцейські склали два протоколи – за невиконання обов’язків щодо виховання дітей згідно ст.184 КУпАП та розпивання спиртних напоїв у громадських місцях згідно ст.178 КУпАП.

Сьогодні на засіданні опікунської прийнято рішення про вилучення дитини у матері з подальшим позбавленням її батьківських прав .



Переглядів: 1873
Поширень: 0