За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті потерпілого, працівники Вінницького районного відділення поліції затримали жителя Вороновиці. Для того, щоб розбудити свого сплячого гостя, господар будинку кілька разів вдарив його ногою у живіт внаслідок чого останній через деякий час помер. Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нещодавно на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 41-річного жителя смт Ворновиця, що під час застілля його односельчанину стало зле, і він не дихає.

За словами начальника Вінницького районного відділення поліція Олександра Яворського, працівники слідчо-оперативної групи поліції та лікарі, які приїхали на виклик, лише констатували смерть 55-річного чоловіка. Пояснити, що сталось власник будинку не міг, оскільки перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Проведеним розтином було встановлено, що смерть потерпілого настала від тупої травми живота та внутрішньої кровотечі. В поле зору оперативників відразу потрапив, знайомий потерпілого, який викликав лікарів та працівників поліції. Наступного дня, підозрюваний розповів, що після тривалого застілля знайомий заснув, тому він вирішив його розбудити та декілька разів ударив його ногою в область тулуба.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 1749
Поширень: 0