Днями в комунальному вищому навчальному закладі «Вінницька академія неперервної освіти» відбувся обласний етап конкурсу «Spelling Bee», де найкращого знавця англійського правопису та граматики було обрано серед понад 60-ти фіналістів міських та районних етапів змагань серед школярів різних вікових категорій.

Вперше конкурс було проведено минулого року за ініціативи проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва Олени Герасімової, у рік, оголошений Президентом України «Роком англійської мови». Формат такої роботи надзвичайно сподобався дітям і вчителям, отже було вирішено зробити конкурс традиційним, щорічним. Як і минулого року, відбувалося змагання серед найграмотніших учнів напередодні дня Святого Миколая – свята радощів і подарунків, солодощів і несподіванок.

Конкурсантів також привітали в on-line режимі педагоги з США, Англії та Ізраїлю, побажали перемоги найсильнішому і заохочували до вивчення англійської мови також.

Сам конкурс відбувся чітко й злагоджено, на сцені всі учасники мали змоги продемонструвати свою майстерність у присутності глядачів, педагогів, лише за номерами, не називаючи прізвищ, школи, населеного пункту. Жодних нарікань ні в кого не було – усе прозоро, чесно.

Кожна номінація мала своїх переможців. Так, у номінації серед учнів 5-6 класів перше місце посіла Житнікова Софія, учениця 6 класу КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 м.Хмільника», диплом другого ступеня отримала Габрик Іванна, учениця 6 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 м.Калинівки.

У номінації серед учнів 7-9 класів диплом першого ступеня отримав Цвик Денис, учень 9 класу Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 Тульчинського району, другого ступеня – Мандрик Вікторія, учениця 9 класу СЗШ І-ІІІ ступенів № 1 с.Городківка Крижопільського району.

Серед учнів 10-11 класів найкращими виявилися Вербовенко Данило, учень 11 клсу НВК: Гайсинська СЗШ інтернат І-ІІІ ступенів – гімназія Гайсинського району (диплом І ступеня) та Федорова Вероніка, учениця !! класу Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 (диплом ІІ ступеня).



Переглядів: 2141
Поширень: 0