Помітивши самотню жінку на вулиці, раніше судимий молодик, вирвав в неї сумку, де знаходились 2 тисячі гривень та мобільний телефон. Поліцейські встановили, що це не єдиний епізод злочинної діяльності молодика – він причетний ще до ряду пограбувань.

На початку січня до поліції надійшло одразу декілька заяв про пограбування жінок. Неподалік залізничного вокзалу Хмільника невідомий нападав на самотніх жінок та забирав в них особисті речі.

Як розповів начальник кримінальної поліції Вінниччини Олександр Цимбалюк, останнє пограбування сталось ввечері 9 січня. Для розкриття цього злочину був задіяний весь особовий склад хмільницької поліції. Завдяки співпраці з місцевою громадою, в ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські наступного дня затримали зловмисника, причетного до пограбування. Ним виявися 21-річний раніше судимий за незаконне заволодіння автомобілем хмільничанин. В ході перевірки з’ясувалось, що молодик причетний ще до ряду пограбувань, які стались на території районного центру.

В Хмільнику затримали молодика, який грабував жінок

Поліцейським затриманий пояснив, що на час вчинення злочину перебував у стані алкогольного сп’яніння та, помітивши самотню жінку на вулиці, вирішив її пограбувати. Він наздогнав потерпілу та забрав в неї сумку. Гроші, які знайшов у гаманці – витратив, а мобільний телефон – залишив собі.

В Хмільнику затримали молодика, який грабував жінок

Зараз він затриманий в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.186 КК України (грабіж), що карається позбавленням волі на строк до 4 років та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. У зловмисника поліцейські вилучили речові докази.



Переглядів: 3524
Поширень: 0