11 січня  неподалік села Клебень Тульчинського району сталась ще одна дорожньо-транспортна пригода. За попередньою інформацією, 36-річний водій автомобіля «Ауді А-6», здійснюючи обгін автомобіля «ДАФ», виїхав на зустрічну смугу руху, по якій рухався автомобіль «Фольксваген Т-4».

З метою уникнення дорожньо-транспортної пригоди 47-річний водій мікроавтобуса почав екстрене гальмування, в результаті чого автомобіль з’їхав на узбіччя та зіткнувся з деревом. Внаслідок аварії водій мікроавтобусу госпіталізований з травмами.

Водії автівок «Ауді» та «ДАФ» не постраждали.

 В Тульчинському районі сталась потрійна ДТП. Один із водіїв потрапив до лікарні

Поліція розслідує обставини та причини дорожньо-транспортних пригод, призначено ряд експертиз. Автомобілі поміщено на арештмайданчик.

 В Тульчинському районі сталась потрійна ДТП. Один із водіїв потрапив до лікарні

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 3048
Поширень: 0