29.03.2010 р. в приміщенні Головного управління економіки відбулась зустріч начальника управління Андрія Гижка з пані Веронікою Геріц - директором підприємства по пошиттю дитячого одягу «Prince & Princess» м. Оттер, Німеччина та паном Хайно Геріц - головою Спілки Німецького Середнього Підприємництва, Відділ Північноп Німеччини.

Під час зустрічі обговорювались питання можливості пошиття на підприємствах Вінницької області модельного ряду компанії «Prince & Princess». Таким чином за результатми зустрічі було домовлено про організацію Головним управлінням економіки ряду зустрічей з підприємствами легкої промисловості та іншими організаціями.

Під час робочого тижня з 29.03.2010 р. по 03.04.2010 р. підприємці з Німеччини за допомоги управління провели низку візитів до таких підприємств як: ВАТ «Хмільницька швейна фабрика «Лілея», ЗАТ «Поділля», «Майстерня Людмили Квєтної», Атель’є «Кутюрь’є», ПП «Профі», Галерея «ІнтерШик». Окрім цього гості Вінниччини відвідали Вінницьку торгово-промислову палату, ознайомились з великими торгівлеьними центрами м. Вінниця щодо можливості відкриття торгівельного пердставництва та побували в Дитячому притулок «Добро», де передали дітям гуманітарну допомогу від Спілки Німецького Середнього Підприємництва.

Окремо можна відзначити те, що такий короткий візит вже приніс деякий результат. Так за результатами відвідин підприємств пані Вероніка Геріц вирішила організувати пошиття пробних зразків одягу на трьох вінницьких підприємствах, а пан Геріц, виступаючи в ролі представника Спілки Німецького Середнього Підприємництва, Відділ Північноп Німеччини, запланував в найближчому майбутньому організацію візиту групи німецьких бізнесменів до Вінницької області, з метою можливого налагодження міжнародної співпраці в таких напрямках як: агропромисловий комплекс, машинобудування та «зелена» енергетика.

Наступний візит керівників компанії «Prince & Princess» та Спілки Німецького Середнього Підприємництва заплановано на липень місяць поточного року.


Переглядів: 3127
Поширень: 0