23 січня у с. Гордіївка Липовецького району місцевий житель, озброївшись ножем, безпричинно погрожував фізичною розправою своїй дружині. Вгамувався чоловік тоді, коли на виклик дочки приїхали поліцейські.

Як розповів начальник Липовецького відділення поліції Павло Дармограй, близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення, що за місцем проживання 44-річний житель вчиняє домашнє насильство відносно своєї дружини. Група реагування патрульної поліції, що прибула на виклик, заспокоїла нетверезого чоловіка та вилучила ніж, яким правопорушник погрожував дружині.

Як з’ясувалося, вночі чоловік повернувся додому в стані сп’яніння та безпричинно влаштував сварку з дружиною. Спочатку він намагався вигнати жінку з будинку, а потім схопив ніж та погрожував їй фізичною розправою. За матір заступилась 19-річна дочка, яка викликала поліцію.

У вчиненому правопорушник розкаюється. Виправдовується тим, що через стан сильного алкогольного сп’яніння, не контролював свої дії.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство). За таке правопорушення чоловіку загрожує 7 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри.



Переглядів: 1778
Поширень: 0