Лікарняним ліжком для жительки Тиврівського району закінчилась сварка з подругою. Під час з’ясування стосунків одна з учасниць конфлікту вдарила іншу ножем у черевну порожнину. Обидві учасниці інциденту знаходились в стані алкогольного сп’яніння.

Як розповів начальник Тиврівського відділення поліції Олександр Плем’яник, 30 січня до поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до хірургічного відділення каретою швидкої допомоги з пораненням черевної порожнини доставлена 29-річна жителька с. Дзвониха.

Слідчо-оперативною групою поліції було встановлено, що новжове поранення потерпілій спричинила її 27-річна подруга. Жінки разом розпривали спиртні, коли між ними виникла сварка та бійка. Одна з учасниць конфлікту вирішила з’ясовувати стосунки за допомогою кухонного ножа. Причину сварки жінки не пам’ятають через стан сп’яніння.

Потерпіла прооперована. Загрози її життю немає.

Наразі вирішується питання про відкриття провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин передбачено покарання до 8 років ув’язнення. 



Переглядів: 1671
Поширень: 0