8 лютого працівники Погребищенського відділення поліції затримали жителів Рівненської області, які вночі з території райагролісу в с. Сніжна крали найціннішу деревину дуба. Тікаючи від поліції на автомобілі «Mercedes Sprinter», зловмисники дорогою викинули речові докази. Затримали двох правопорушників поліцейські у с. Гайворон Київської області. Наразі встановлюється місце перебування ще двох подільників.

Близько 5 години до місцевої поліції надійшло повідомлення від директора Погребищенського райагролісу про те, що у лісі в селі Сніжна невідомі особи вчиняють незаконну порубку дерев.

Вінницькі поліцейські затримали крадіїв лісу

Вінницькі поліцейські затримали крадіїв лісу

Як розповів начальник Погребищенського відділення поліції Володимир Гавриш, на місце вчинення злочину прибула слідчо-оперативна група поліції та група реагування патрульної поліції. Четверо правопорушників, які різали дерева, побачивши поліцію, кинулися тікати на мікроавтобусі «Mercedes Sprinter». Декілька мобільних груп поліції почали їх переслідувати. Зловмисників поліцейські наздогнали у селі Гайворон Київської області. Один з низ тримав у руках предмет, схожий на пістолет. Працівники поліції зробили постріл вгору та наказали здатися. Двоє зловмисників були затримані, а двоє їх подільників - кинулися навтьоки. Наразі встановлюється місце їх перебування.

Вінницькі поліцейські затримали крадіїв лісу

Тікаючи від поліцейських, крадії дорогою викинули викрадену деревину та інструменти. Сума завданого збитку встановлюється.

Вінницькі поліцейські затримали крадіїв лісу

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 246 ККУ (незаконна порубка лісу). Правопорушникам загрожує до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 2302
Поширень: 0