16 лютого близько 19.00 в селі Чернятка Бершадського району водій автомобіля «ВАЗ 2101» збив двох жінок та з місця події втік, залишивши свій автомобіль. Ранком правопорушник прийшов у поліцію надавати покази.

Близько сьомої години вечора до поліції надійшло повідомлення, що у селі Чернятка сталась аварія, у якій постраждали дві місцеві жительки.

Як стало відомо, жінки йшли узбіччям дороги у попутному напрямку з автомобілем, водій якого вчинив на них наїзд. Правопорушник втік, залишивши на місті пригоди автомобіль та товариша, якого підвозив додому.

На Вінниччині  водій "копійки" збив двох жінок та втік з місця аварії

Наступного ранку 30-річний правопорушник прийшов у поліцію та зізнався, що втік, оскільки злякався відповідальності.

Чи перебував водій за кермом в стані сп’яніння, з’ясує слідство. Призначено проведення ряду експертиз, в тому числі і на вміст алкоголю у крові.

34 та 47-річні потерпілі, місцеві жительки, з переломами та забоями госпіталізовані до травматологічного відділення районної лікарні. Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 2035
Поширень: 0